Ga naar de inhoud

downloads

Artikel Bijblijven ‘Kernelementen en resultaten van MESO in Velp’

Op 24 november 2015 verscheen dit artikel over de Multidisciplinaire Eerstelijnsouderenzorg met een Specialist Ouderengeneeskunde (MESO-zorg) in Velp in Bijblijven. Herma Barnhoorn (directeur Stichting Een Plus Samenwerking Velp) en Ester Bertholet (Specialist Ouderengeneeskunde en praktijkhouder te Velp) vertellen hierin uitgebreid over de unieke elementen en resultaten van de Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet.

Artikel in Bijblijven

Brochure ‘De veertien kernpunten van onze aanpak’

april 2016

In deze brochure vindt u de veertien kernpunten die de aanpak van de Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet tot een succes maken.

Brochure kernelementen POGB

Handreiking Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet

augustus 2014

Tweede druk

De tweede druk van de handreiking is binnen! Onderaan vind je de link naar de digitale versie. Maar mocht je het prettiger vinden om papier te lezen, dan kun je de boekvorm bij ons (gratis) bestellen. Een mailtje naar ons secretariaat volstaat: secretariaat@nullpraktijkouderengeneeskunde.nl

Handreiking

In de handreiking ‘Multidisciplinaire ouderenzorg met een Specialist Ouderengeneeskunde in de eerste lijn’ beschrijven we hoe de praktijk tot stand is gekomen, welke keuzes we hebben gemaakt en waarom we bepaalde stappen hebben genomen. De handreiking hebben we geschreven omdat we graag onze ervaring willen delen met andere hulp- en zorgverleners die geïnteresseerd zijn in ons project en wellicht daar zelf een start mee willen maken. Het zou zonde zijn als andere mensen dezelfde zaken moeten uitzoeken en ervaren.

Handreiking 2e druk

Artikel Trouw 1 juni 2013

juni 2013

Op zaterdag 1 juni 2013 is in de Trouw een artikel over de praktijk ouderengeneeskunde verschenen:

Krantenartikel Trouw juni 2013