Vacature Praktijkmanager POGB

17-1-2022

De Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet (POGB)  in Velp is de eerste zelfstandige praktijk ouderengeneeskunde in Nederland die gevestigd is in de eerste lijn.  

De afgelopen 10 jaar zijn prachtige resultaten behaald met het door POGB ontwikkelde zorgmodel MESO-zorg (Multidisciplinaire Eerstelijnsouderenzorg met een Specialist Ouderengeneeskunde). De POGB groeit, inmiddels zijn er dependances in Arnhem geopend. De bewezen resultaten van het MESO-zorgmodel heeft ook landelijke aandacht en een vervolg gekregen.

Wat vraagt de praktijk POGB van jou?

POGB zoekt een enthousiaste praktijkmanager die het concept van de praktijk ouderengeneeskunde omarmt en een stevige rol wil spelen in de organisatie van deze bijzondere praktijk.

Aantal uren

Vanaf 1 maart of 1 april 2022 in de functie praktijkmanager voor POGB 24-32 uur per week.

Competenties

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, aangevuld met kennis van en ervaring op het gebied van management en organisatie, bij voorkeur in een soortgelijke rol. Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de (ouderen)zorgsector en in de eerste lijn.

 • Als praktijkmanager POGB leg je verantwoording af aan de directeur;
 • Je geeft leiding aan en coacht een team van ca. 12 professionals: specialisten ouderengeneeskunde, (geriatrie) verpleegkundigen, secretariaat;
 • Je bent integer, kan goed luisteren en analyseren;
 • Je hebt een positieve houding in communicatie, coaching, samenwerking en PR. Je wilt niet alleen dat kwalitatief goede zorg geleverd wordt, maar ook dat mensen het leuk vinden om bij de POGB te werken;
 • Je hebt een pioniersgeest en kunt flexibel zijn.
 • Je bent in staat de directeur te faciliteren en adviseren in financiële afwegingen omtrent de bedrijfsvoering;
 • Je weet binnen je eigen en in het netwerk van de POGB goed samen te werken op het gebied van bedrijfsvoering en wet-/regelgeving, zoals AVG voorschriften, WGBO, Kwaliteitseisen in de zorg;
 • Je bent in staat om te werken met (nieuwe) systemen zoals het EPD, Zorgmail en Zorgdomein;
 • Je draagt zorg voor een professionele uitvoering van personeelsbeleid in de volle breedte;
 • Je hebt brede ervaring en kennis van digitaal werken (intern Office en extern met zorgpartners) en je bent in staat om anderen hierin mee te nemen;
 • Je kunt op professionele en heldere wijze de praktijk vertegenwoordigen in de vele externe contacten zoals met de (praktijkmanagers van) huisartsen, bestuur en projectleiders Stichting MESO, de (para)medische zorgverleners in de 1e lijn en intramuraal, zorgverzekeraars, gemeentelijke diensten, het ziekenhuis en de zorggroep.
 • Je bent zowel in staat om een veilig klimaat in de bestaande praktijk te borgen.
 • Je hebt zin om regionale ontwikkeling en uitbreiding van de praktijk samen met de directeur vorm te geven.
 • Je vindt het belangrijk om te investeren in een prettige samenwerking met collega’s uit ons professionele netwerk.

Salarisschaal

Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Het salaris wordt vastgesteld passend bij het profiel, opleiding en werkervaring, maximaal €4693,- bij fulltime dienstverband (38 uur per week).

Meer weten?

We gaan graag in gesprek met mensen die zich aangesproken voelen en nieuwsgierig geworden zijn door deze vacature. Indien je wenst te spreken over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Ester Bertholet, directeur praktijk POGB.

Je schriftelijk sollicitatie kun je voor 4 februari 2022 om 17.00 uur richten aan:

Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet
t.a.v. Ester Bertholet
Rozendaalselaan 34-10
6881 LD  Velp
Telefoon secretariaat: 026 369 0043

Of via email: e.bertholet@nullpogb.nl