Meteen naar de inhoud

Geriatrie Verpleegkundige

Vacature Geriatrie Verpleegkundige

Datum: 16-12-2022, aangepast 20-01-2023

VACATURE

Geriatrie Verpleegkundige

Werken bij de meest innovatieve praktijk ouderengeneeskunde van ons land?

Sluit je als verpleegkundige aan bij Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet, de praktijk die als eerste de specialist ouderengeneeskunde als zelfstandige met een eigen team in de eerste lijn bracht.

Voor onze praktijk in Velp en Arnhem zijn we per direct op zoek naar een Geriatrie Verpleegkundige die onze praktijk helpt uitbouwen. Het gaat om een baan van 24 uur per week.

Voor wie werken wij?

In nauwe samenwerking met de huisartsen geven wij (hoog)complexe zorg aan thuiswonende kwetsbare ouderen. Onze begeleiding en behandeling is primair gericht op verbetering van de kwaliteit van leven en zo lang mogelijk veilig thuis wonen wanneer een patiënt dat wil.

Wat ga jij als verpleegkundige bij ons doen?

Samen met de specialist ouderengeneeskunde breng je de problematiek en behoeften van de naar ons doorverwezen patiënt in kaart. Voor dit geriatrische assessment bezoek je de patiënt thuis en doe je aanvullend onderzoek (denk aan dossierstudie, anamnese, functionele observatie, heteroanamnese). Je stelt samen een behandelplan op en stemt af welke problematiek het meest urgent is en welke hulpverlener het meest passend is. In de behandelfase betrek je gericht eerstelijns disciplines. Je coördineert en communiceert met betrokken hulpverleners (mantelzorgers en professionals), zodat een samenhangend steun- en behandelsysteem wordt gevormd.

Houd jij van afwisseling?

We werken in Velp en Arnhem. Je voelt je bij ons op je plek wanneer je houdt van het werken met kwetsbare ouderen en hun naasten met verschillende sociale, economische en culturele achtergronden. Goed samenwerken met huisartsen en andere professionals in de eerste lijn is in onze praktijk heel belangrijk. Als verpleegkundige draag je bij aan het onderhouden en uitbreiden van het regionale netwerk.

Meebouwen aan de praktijk?

Ook is onze praktijk groeiende en continue in ontwikkeling. Dat betekent dat niet alles in beton gegoten is en jij de mogelijkheid krijgt tot het onderzoeken en aanscherpen van beleid en werkwijzen en het starten van nieuwe projecten of onderzoeken. Wie verantwoordelijkheid kan dragen, flexibel en stressbestendig is, wacht hier een mooie kans om de Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet verder uit te bouwen.

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde opleiding verpleegkundige (BIG geregistreerd) met veel werkervaring in de geriatriezorg
  • Een post-HBO geriatrie specialisatie is een must
  • Flexibiliteit, humor en creativiteit zijn belangrijk
  • Je weet kaders te stellen én kansen te creëren
  • Je bent communicatief sterk, werkt verbindend en bent geduldig
  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen binnen het team en het netwerk
  • Je weet wat je kan en kunt binnen je grenzen van de eigen deskundigheid en functioneren
  • Leergierig en bereid om aanvullende scholing te doen indien nodig geacht
  • ICT vaardig


Salaris

Inschaling vindt plaats op basis van ervaring, maximaal € 4.114,– per maand op fulltime basis (38 uur). Het dienstverband is in eerste instantie voor een 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Reageren?

Stuur een brief met CV naar: praktijkmanager@nullpraktijkouderengeneeskunde.nl. Heb je nog vragen neem dan contact op met de praktijk: telefoon: 026 – 369 00 43 of stuur een mail naar praktijkmanager@nullpraktijkouderengeneeskunde.nl met het verzoek of wij contact met jou op willen nemen.

We zien je reactie graag vóór 1 maart tegemoet. De sollicitatiegesprekken vinden op vrijdagmiddag 10 maart plaats.