Meteen naar de inhoud

vacature SO

VACATURE SPECIALIST OUDERENGENEESKUNDE

Werken bij de meest innovatieve praktijk ouderengeneeskunde van ons land?

Sluit je als specialist aan bij Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet, de praktijk die als eerste de specialist ouderengeneeskunde als zelfstandige met een eigen team in de eerste lijn bracht.

Voor onze uitbreidende praktijk in Velp en Arnhem zijn we op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde (SO) die onze praktijk helpt uitbouwen. Ook internisten ouderengeneeskunde en geriaters met affiniteit voor de 1e lijn nodigen wij uit om te solliciteren.

                Het gaat om een baan van 24-32 uur per week.

Voor wie werken wij?

In nauwe samenwerking met de huisartsen geven wij (hoog)complexe zorg aan thuiswonende ouderen. Onze begeleiding en behandeling is primair gericht op verbetering van de kwaliteit van leven en zo lang mogelijk veilig thuis wonen wanneer een patiënt dat wil.

Wat ga jij als specialist bij ons doen?

Samen met de geriatrisch verpleegkundige breng je de problematiek en behoeften van de naar ons doorverwezen patiënt in kaart. Voor dit geriatrische assessment bezoek je de patiënt thuis en doe je lichamelijk en aanvullend onderzoek (denk aan dossierstudie, medicatiereview, lab, cognitieve testen). Tijdens het uitslaggesprek deel je de adviezen en stem je de behandeling met de patiënt en zijn familie af. In de behandelfase betrek je gericht eerstelijnsdisciplines. Ook draag je zorg voor het monitoren en evalueren van de behandeling. En voer je wanneer het nodig is zelf behandelingen, zoals complexe medicatiewijzigingen, uit.

Houd jij van afwisseling?

We werken in Velp en Arnhem. Je voelt je bij ons op je plek als je houdt van werken met mensen met een verschillende sociale, economische en culturele achtergrond. Goed samenwerken met huisartsen en andere professionals in de eerste lijn is in onze praktijk heel belangrijk. Als specialist ouderengeneeskunde krijg je de kans om hierin te initiëren, faciliteren, overzicht brengen en regie voeren.

Meebouwen aan de praktijk?

Ook is onze praktijk groeiende en in ontwikkeling. Dat betekent dat niet alles in beton gegoten is en jij de mogelijkheid krijgt tot het onderzoeken en aanscherpen van beleid en werkwijzen en het starten van nieuwe projecten of onderzoeken. Wie verantwoordelijkheid kan dragen, flexibel en stressbestendig is, wacht hier een mooie kans om Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet verder uit te bouwen.

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde opleiding specialist ouderengeneeskunde (BIG-geregistreerd).
  • Een pre is werkervaring in de ouderenzorg en ervaring met werken in de eerste lijn.
  • Je bent communicatief sterk, werkt verbindend en bent geduldig.
  • Je bent sterk in het voeren van regie.
  • Je weet kaders te stellen én kansen te creëren.
  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen binnen het team en het netwerk.


Salaris

Het dienstverband is in eerste instantie voor een beperkte termijn met uitzicht op een vast dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van ervaring. Het bruto salaris bedraagt min. € 4.760,- en max. € 7.800,- op basis van 38 uur.

Reageren?

Neem voor vragen contact op met de praktijk (026 – 369 00 43). Of stuur een brief met CV naar info@nullpogb.nl. Sluitingsdatum is dinsdag 18 januari 2022 17.00. Indien u wordt uitgenodigd voor een gesprek zal dit zijn op maandag 24 januari of donderdag 27 januari.