Meteen naar de inhoud

Vacature Verpleegkundige met geriatrische expertise

Wil jij ervaren hoe het is om bij ons te werken als Verpleegkundige met geriatrische expertise ?

Dan is dit je kans !

Voor onze praktijk in Velp en Arnhem zijn we op zoek naar een Verpleegkundige met geriatrische kennis en kunde, ter vervanging van  het zwangerschaps/bevallingsverlof van één van onze verpleegkundigen. Het gaat om een baan van 28 uur per week.
Periode oktober 2023 tot mei 2024.

Werken bij de meest innovatieve praktijk ouderengeneeskunde van ons land?

Sluit je als verpleegkundige aan bij Praktijk Ouderengeneeskunde Bertholet, de praktijk die als eerste de specialist ouderengeneeskunde als zelfstandige met een eigen team in de eerste lijn bracht.

Voor wie werken wij?

In nauwe samenwerking met de huisartsen geven wij (hoog)complexe zorg aan thuiswonende kwetsbare ouderen. Onze begeleiding en behandeling is primair gericht op verbetering van de kwaliteit van leven en zo lang mogelijk veilig thuis wonen wanneer een patiënt dat wil.

Wat ga jij als verpleegkundige bij ons doen?

Samen met de specialist ouderengeneeskunde breng je de problematiek en behoeften van de naar ons doorverwezen patiënt in kaart. Voor dit geriatrische assessment bezoek je de patiënt thuis en doe je aanvullend onderzoek (denk aan dossierstudie, anamnese, functionele observatie, heteroanamnese). Je stelt samen een behandelplan op en stemt af welke problematiek het meest urgent is en welke hulpverlener het meest passend is. In de behandelfase betrek je gericht eerstelijns disciplines. Je coördineert en communiceert met betrokken hulpverleners (mantelzorgers en professionals), zodat een samenhangend steun- en behandelsysteem wordt gevormd.

Houd jij van afwisseling?

We werken in Velp en Arnhem. Je voelt je bij ons op je plek wanneer je houdt van het werken met kwetsbare ouderen en hun naasten met verschillende sociale, economische en culturele achtergronden. Goed samenwerken met huisartsen en andere professionals in de eerste lijn is in onze praktijk heel belangrijk. Als verpleegkundige draag je bij aan het onderhouden en uitbreiden van het regionale netwerk.

Wat vragen wij van jou?

  • Afgeronde opleiding verpleegkundige (BIG geregistreerd) met veel werkervaring in de geriatriezorg
  • Een post-HBO geriatrie specialisatie is een prė
  • Flexibiliteit, humor en creativiteit zijn belangrijk
  • Je weet kaders te stellen én kansen te creëren
  • Je bent communicatief sterk, werkt verbindend en bent geduldig
  • Je kunt goed feedback geven en ontvangen binnen het team en het netwerk
  • Je weet wat je kan en kunt binnen je grenzen van de eigen deskundigheid en functioneren
  • Leergierig
  • ICT vaardig


Salaris

Inschaling vindt plaats op basis van ervaring, maximaal € 4.114,– per maand op fulltime basis (38 uur).

Reageren?

Stuur een brief met CV naar: secretariaat@nullpraktijkouderengeneeskunde.nl. Heb je nog vragen neem dan contact op met de praktijk: telefoon: 026 – 369 00 43 of stuur een mail naar secretariaat@nullpraktijkouderengeneeskunde.nl met het verzoek of wij contact met jou op willen nemen.

We zien je reactie graag vόόr 15 september tegemoet.